Reiki i tjelesne deformacije, prištići…?


reikihand1Pitanje: Helloouuu
Dva pitanja!
Prvo..Može li reiki pomoći u vezi tjelesnih deformacija?
Zanima me jer imam prijateljicu čija je noga kriva od rođenja, mislim da je pala doktorima ko bebica pa sad teško hoda. Danas sam ju vidjela i zapitala se..
I drugo…možda je glupo pitanje, ali skupljam hrabrost tješeći se da postoje samo glupi odgovori. Kako djeluje reiki na prištić?
Pitanje se rodilo iz šale kad me prijateljica zamolila da joj istretiram prištić nasred čela. E sad, ja pretpostavljam da sigurno nekako djeluje. Pitam se djeluje li na njega ko na upalicu, pa će ga splasnuti, ili pak će djelovati tako da požuri cijeli proces nastanka i nestanka prištića. (V.B.)

Odgovor:

1.Teoretski… trebalo bi moći. Na razini eteričkog tijela postoji informacija o našem savršenom tijelu bez grešaka. S druge strane ja kao glavni problem ovdje vidim kolektivno svjesno i nesvjesno koje trenutno vjeruje da je to nemoguće (pogledati teoriju polja, zatim “transurfing”, loša uvjerenja i sl.). To je ogromna energija jednog uvjerenja (polja) koje na nas djeluje i…eto bude glavni saboter takvih stvari iako možda mi sami kao individua imamo uvjerenje da je to moguće (samo nemamo dovoljno energije koja će nadjačati utjecaj polja). Uzmimo samo za primjer neke životinje koje evolucijski baš i nisu tako daleko od nas  tipa morska zvijezda i još neke. Pa im naraste novi krak ako se stari otkine i sl. Jednom davno čitala sam neko izvješće o nekim plemenima u Amazoni gdje su ljudima narasli prsti na mjestu nastradalog prsta samo zato što nisu bili uvjereni da je to nemoguće. Ne znam je li to istina, ali ako jest onda je to dokaz što sve možemo ako vjerujemo da možemo.
U svakom slučaju treba probati, ja bih krenula od uzročne razine, pa vidjela što će se događati. Nikad ne znaš. Ali za čuda uvijek trebamo biti otvoreni (pročitati malo teoriju o 101 majmunu).

pristic2. Nije glupo pitanje jer takvih nema.  Kod prištića djeluje tako da ubrza proces iscjeljenja. Umjesto da npr. 2 tjedna nosiš prišt na sred lica, nosiš ga tek koji dan.  Znači djelovat će i da splasne i požuri cijeli proces. Reiki djeluje detoksificirajući pa uvijek ubrza eliminaciju onoga što tijelu smeta.

© Luna T.Val

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Disclaimer
Ovo je "mirror site" od www.rei.com.hr i to je privatna, nekomercijalna stranica koja ne djeluje ni pod kakvom organizacijom, udrugom, strankom, religijom, pravcem ili sl.

Sadržaji na stranici informativnog su karaktera, (ne zamjenjuju klasičan liječnički tretman, propisano liječenje i lijekove). Sve informacije navedene na stranici koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Copyright © Tatjana Luna Val
Sva prava pridržana. Autorski tekstovi i autorski grafičko-dizajnerski dijelovi stranice ne smiju se reproducirati ili prenositi u bilo kojem obliku, ni na bilo koji način, elektronski ili mehanički, uključujući snimanje, kopiranje, pohranjivanje u bazu podataka bez pismenog odobrenja Tatjane Lune Val, osim ako u samom članku nije drugačije navedeno. Oni tekstovi koji nisu autorsko djelo slobodni su za podijeliti.

~Ova stranica nastala je s namjerom da se učenja i znanja o tradicionalnom Reiki Usui sustavu prirodnog iscjeljivanja približe svima onima koji se za to znanje interesiraju, da se to znanje održi izvorno čistim bez "ubacivanja" stvari i teorija koje nemaju veze s originalnim učenjem i demistifikacija same tehnike.

Blog Stats

  • 31.848 hits

Mjesečna arhiva

Kalendar postova

Svibanj 2013
P U S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Reiki grupa Zagreb

svakog drugog četvrtka od 18.30-20h
%d blogeri kao ovaj: