Izvorni Inka šamanizam 1. – Mistično učenje – Phaña – desna strana


Na ovom tečaju možete istražiti drevna učenja Inka te iskusiti svijet živih kozmičkih energija kreacije, te ujedno dobiti uvide u tradiciju i učenje s Anda i Inka proročanstva. Naučit ćete praktične alate za oslobađanje od teške energije iz svojih tijela i kako transformirati energije koje mogu dovesti do bolesti ili konflikata kako unutar nas tako i izvan nas. Vježbe koje se uče na tečaju služe za razvijanje, povećanje i jačanje osobne moći svakog pojedinca koji ih prakticira.
U vježbama ćete naučiti novu dimenziju osjećanja osobnog energetskog tijela (aure) kao i grupnog energetskog tijela, a ujedno i kako harmonizirati vaše osobno energetsko polje povećavanjem nivoa osobne energije, a time i razine vlastite svjesnosti.

Izvorni Inka šamanizam predstavlja direktno učenje nositelja duhovne tradicije Anda, Don Benita Qoriwamana te za razliku od ostalih sličnih učenja s Anda ne nosi nikakve subjektivne modifikacije kako ni od strane mene tako ni od strane učitelja koji su mi prenijeli znanje.
Poštujući inicijacijsku Liniju Don Manuel Pinta -> Don Julian Challayku -> Don Benito Qoriwaman -> Don Juan Núñez Del Prado znanje koje prenosim jednako je onome koje su majstori kroz stoljeća prenosili.
Branko Antunović & Juan Nuñez del Prado & Ivan Nuñez del Prado

Branko Antunović & Juan Nuñez del Prado & Ivan Nuñez del Prado

Neke od tema koje se obrađuju su :

  • Tradicija Inka i kozmologija Anda
  • Inka sjeme i naš potencijal
  • Ayni – zakon recipročnosti
  • 7 stupnjeva evolucije svijesti
  • Lagana energija i teška energija
  • Mjehur energije (energetsko polje)
  • Čišćenje osobnog energetskog polja uz pomoć kozmičke energije
  • Osnaživanje osobnog energetskog polja uz pomoć zemaljske energije
  • Inicijacija razmjene energije – Karpay Ayni

Svi polaznici tečaja bit će inicirani, te kroz inicijaciju energetski povezani s kraljevskom lozom Inka tradicije.

Za sudjelovanje na tečaju nisu potrebna nikakva predznanja ni iskustva s energetskim radom. Tečaj je otvoren za sve.

Datum održavanja tečaja: 07./08.10.2017.

Trajanje: Oba dana od 10:00 do 18:00 h.

Mjesto održavanja: ovisi o konačnom broju prijavljenih sudionika

Cijena tečaja: Za rane prijave do 15.09.  popust je 15%

Na tečaj je potrebno donijeti bilježnicu i olovku te jedan mali kamen ili kristal. Dođite u udobnoj i komotnoj odjeći te ponesite papuče.

Prijave na mail: antunovic.branko@gmail.com do najkasnije 30.09.2017.

Pozdrav,

Branko

Hatun Karpay Phaña

Hatun Karpay Phaña

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Disclaimer
Ovo je "mirror site" od www.rei.com.hr i to je privatna, nekomercijalna stranica koja ne djeluje ni pod kakvom organizacijom, udrugom, strankom, religijom, pravcem ili sl.

Sadržaji na stranici informativnog su karaktera, (ne zamjenjuju klasičan liječnički tretman, propisano liječenje i lijekove). Sve informacije navedene na stranici koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Copyright © Tatjana Luna Val
Sva prava pridržana. Autorski tekstovi i autorski grafičko-dizajnerski dijelovi stranice ne smiju se reproducirati ili prenositi u bilo kojem obliku, ni na bilo koji način, elektronski ili mehanički, uključujući snimanje, kopiranje, pohranjivanje u bazu podataka bez pismenog odobrenja Tatjane Lune Val, osim ako u samom članku nije drugačije navedeno. Oni tekstovi koji nisu autorsko djelo slobodni su za podijeliti.

~Ova stranica nastala je s namjerom da se učenja i znanja o tradicionalnom Reiki Usui sustavu prirodnog iscjeljivanja približe svima onima koji se za to znanje interesiraju, da se to znanje održi izvorno čistim bez "ubacivanja" stvari i teorija koje nemaju veze s originalnim učenjem i demistifikacija same tehnike.

Blog Stats

  • 32.523 hits

Mjesečna arhiva

Kalendar postova

Rujan 2017
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Reiki grupa Zagreb

svakog drugog četvrtka od 18.30-20h