Intenziv direktnog iskustva istine 19.-21.10.2018.- podsjetnik 2.


Prema legendi iz 19. stoljeća, jednoga dana srele se istina i laž. Laž kaže Istini: “Dan je čudesan!” Istina pogleda prema nebu i uzdahne jer je dan stvarno bio jako lijep. Provele su dosta vremena zajedno, da bi na kraju završile pokraj bunara. Laž kaže Istini: “Voda je odlična, okupajmo se zajedno!” Istina, još jednom sumnjičava, ispita vodu i zaključi da je zaista dobra. Skidaju se i počnu kupati. Odjednom, Laž izlazi iz vode, odijeva odjeću Istine i bježi. Bijesna Istina izlađe iz bunara i juri posvuda kako bi pronašla Laž i vratila svoju odjeću. Svijet, gledajući golu Istinu, skrene pogled uz prezir i bijes.
Jadna Istina se vraća do bunara i nestaje u njemu zauvijek, skrivajući se od srama. Od tada, Laž putuje svijetom odjevena kao Istina, zadovoljavajući potrebe društva, jer Svijet uopće nema želju da vidi golu Istinu.

Svjetski poznata slika – “Istina koja izlazi iz bunara” Jean-Léon Gérôme, 1896.

Intenziv direktnog iskustva istine održat će se 19.-21.10.2018.

Ako vas je zainteresirala gola Istina, dođite vidjeti kako izlazi iz bunara.

info: antunovic.branko@gmail.com

1 komentar (+dodaj svoje?)

  1. Mary
    lis. 05, 2018 @ 17:45:02

    Priča koja se može pričati i slušati u svako doba dana i svakog dana. Intenziv direktnog iskustva pogled je u bunar, susret je koji se treba dogoditi, za kojim žudimo. Neka vaš susret i Istinom postane legenda koju ćete si sa smiješkom Monalize prepričavati.

    Liked by 1 person

    Odgovori

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Disclaimer
Ovo je "mirror site" od www.rei.com.hr i to je privatna, nekomercijalna stranica koja ne djeluje ni pod kakvom organizacijom, udrugom, strankom, religijom, pravcem ili sl.

Sadržaji na stranici informativnog su karaktera, (ne zamjenjuju klasičan liječnički tretman, propisano liječenje i lijekove). Sve informacije navedene na stranici koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Copyright © Tatjana Luna Val
Sva prava pridržana. Autorski tekstovi i autorski grafičko-dizajnerski dijelovi stranice ne smiju se reproducirati ili prenositi u bilo kojem obliku, ni na bilo koji način, elektronski ili mehanički, uključujući snimanje, kopiranje, pohranjivanje u bazu podataka bez pismenog odobrenja Tatjane Lune Val, osim ako u samom članku nije drugačije navedeno. Oni tekstovi koji nisu autorsko djelo slobodni su za podijeliti.

~Ova stranica nastala je s namjerom da se učenja i znanja o tradicionalnom Reiki Usui sustavu prirodnog iscjeljivanja približe svima onima koji se za to znanje interesiraju, da se to znanje održi izvorno čistim bez "ubacivanja" stvari i teorija koje nemaju veze s originalnim učenjem i demistifikacija same tehnike.

Blog Stats

  • 31.763 hits

Mjesečna arhiva

Kalendar postova

Rujan 2018
P U S Č P S N
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Reiki grupa Zagreb

svakog drugog četvrtka od 18.30-20h
%d blogeri kao ovaj: