O nama


U Reikiju je na prvom mjestu i najbitniji on sam i sve dobro što on čini u našim životima i to je najvažnije za spoznati. Smatramo dakle da je bitna poruka (Reiki), a da je manje bitan onaj koji tu poruku prenosi, mi smo ionako samo kanal. No, kako ipak moramo napisati nešto o sebi počet ćemo od naših učitelja kojima i ovom prilikom želimo zahvaliti što su bili naši učitelji. Sljedivost naše inicijacijske linije možete pogledati na sljedećoj shemi:

Spiritualna linija (prikazano kao ljubičasta horizontalna linija) tradicionalnog Usui sustava prirodnog iscjeljivanja je :

Dr. Mikao Usui →Chujiro Hayashi→ Hawayo Takata → Phyllis Lei Furumoto→(Johannes Reindl-Lineage Bearer Usui Shiki Ryoho)

Gerda Drescher

Evan Berni Canani & Aliana Catalo

Ivan Bakić & Biserka Šprah

Luna T. Val

Branko Antunović

Natalija Demirović

Inicijacijska linija je grafički prikazana kao vertikalna.

Također, suradnja s pokojnom nositeljicom linije i grand master Phyllis Lei Furumoto je nešto na čemu smo posebno zahvalni. Sudjelovali smo na njezinim webinarima i seminarima za majstore/učitelje u Americi sve do zadnjeg kojeg održala iz svog bolesničkog kreveta.  Pod njezinim mentorstvom zaronili smo u dubine Reikija za koje smo samo naslućivali da postoje. Bio je zaista veliki blagoslov što smo s njom proveli dio dragocjenog vremena kojeg je, nažalost, imala premalo i što je s nama podijelila svoje znanje.

Branko je Reiki majstor učitelj preko 10 godina. Također je desetak godin volontirao i kao koordinator Reiki Vatrogasaca (vidi temu Tko su Reiki vatrogaci). Nakon proučavanja i istraživanja i drugih tehnika, Reiki prepoznaje kao temelj svog energetskog rada. Svoja znanja i iskustvo redovito nadograđuje daljnjom edukacijom, istražuje i druga znanja, tehnike i pravce i interdisciplinarno ih primjenjuje u svom radu. Svoj život posvetio je samoostvarenju, dubokoj spoznaji i oslobođenju. Branko je pohađao FER i po struci je diplomirani inženjer elektrotehnike.
Živi i radi u Zagrebu.

Luna se bavi Reikijem preko 25 godina. 7 godina je bila predsjednica Hrvatske asocijacije Reikista do njenog gašenja i 5 godina je bila volonter koordinator Reiki Vatrogasaca. Za nju Reiki nije samo energetska tehnika, već način života i put za samoostvarenje.  Dio Reiki prakse koju posebno voli je rad sa životinjama. Također Luna podržava koncept cijeloživotnog učenja pa redovito pohađa dodatne edukacije,  seminare i izučava nove tehnike i znanja koje primjenjuje u svom radu.
Od formalnog obrazovanja završila je Filozofski fakultet i KBF i po struci je profesor, predavala je u školi, asistirala djeci s posebnim potrebama i radila kao lektor. Trenutno ima nešto više vremena pa se posvetila pisanju kratkih priča i književnosti.
Živi i radi u Zagrebu.

Nakon gašenja Hrvatske asocijacije Reikista, Branko i Luna podučavaju Reiki kao nezavisni Reiki učitelji-majstori, ne djeluju ni pod kojom udrugom niti organizacijom.

S godinama opao je interes za Reiki stoga više ne održavamo Reiki grupe na kojima su se razmjenjivali tretmani, gdje se razgovaralo i odgovaralo na pitanja praktičara; također ugasili smo stranicu koju smo imali i koja je pratila naš rad (www.rei.com.hr).
Ostavljamo ovaj blog za naše učenike i praktičare, kao i za one istraživače koje je Reiki privukao tako da uvijek imaju mogućnost kontaktirati učitelje. I nadalje ostat ćemo otvoreni svima onima koje Reiki zanima i žele ga naučiti, osnosno isprobati tretmane.
Pozdravljamo vas s Ljubavlju, Svjetlošću i puno Radosti
i svima želimo svako dobro
Branko&Luna

1 komentar (+dodaj svoje?)

 1. Kreso
  velj. 21, 2017 @ 11:05:25

  Hvala na ovoj web-stranici ispunjenoj podrzavajucom energijom 🙂
  Kreso

  Sviđa mi se

  Odgovori

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Disclaimer
Ovo je "mirror site" od www.rei.com.hr i to je privatna, nekomercijalna stranica koja ne djeluje ni pod kakvom organizacijom, udrugom, strankom, religijom, pravcem ili sl.

Sadržaji na stranici informativnog su karaktera, (ne zamjenjuju klasičan liječnički tretman, propisano liječenje i lijekove). Sve informacije navedene na stranici koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Copyright © Tatjana Luna Val
Sva prava pridržana. Autorski tekstovi i autorski grafičko-dizajnerski dijelovi stranice ne smiju se reproducirati ili prenositi u bilo kojem obliku, ni na bilo koji način, elektronski ili mehanički, uključujući snimanje, kopiranje, pohranjivanje u bazu podataka bez pismenog odobrenja Tatjane Lune Val, osim ako u samom članku nije drugačije navedeno. Oni tekstovi koji nisu autorsko djelo slobodni su za podijeliti.

~Ova stranica nastala je s namjerom da se učenja i znanja o tradicionalnom Reiki Usui sustavu prirodnog iscjeljivanja približe svima onima koji se za to znanje interesiraju, da se to znanje održi izvorno čistim bez "ubacivanja" stvari i teorija koje nemaju veze s originalnim učenjem i demistifikacija same tehnike.

Blog Stats

 • 31.763 hits

Mjesečna arhiva

Kalendar postova

Ožujak 2023
P U S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Reiki grupa Zagreb

svakog drugog četvrtka od 18.30-20h
%d blogeri kao ovaj: